Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Οι Σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» Γ΄ εξάμηνο του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας, πραγματοποίησαν Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο κομμωτήριο "Hair & Beauty Salon" την Τρίτη 25.01.2022


Οι Σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» Γ΄ εξάμηνο του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας, πραγματοποίησαν Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο κομμωτήριο "Hair & Beauty Salon" την Τρίτη 25.01.2022, στα πλαίσια του μαθήματος «Πρακτικές Ασκήσεις Κομμωτικής», με την εκπαιδεύτρια κα Μπουλγούρη Κατερίνα.
Αφού ξεναγήθηκαν στο χώρο, ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας του δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, την μέγιστη τεχνογνωσία και την υψηλή παροχή υπηρεσιών που προσφέρουν στους πελάτες/τισσες τους.
Η κα Αθηνά Χωραφαΐδου, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, με ιδιαίτερο ζήλο κι ευγένεια συζήτησε μαζί τους, αναλύοντας τη σημαντικότητα της οργάνωσης του χώρου, τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει η προσωπικότητα ενός κομμωτή κι έλυσε όλες τις απορίες τους.
Τους ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια τις τεχνικές του λουσίματος και τη χρήση των εξειδικευμένων προϊόντων.
Ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή δόθηκε στο κομμάτι της κατανόησης της επιθυμίας της πελάτισσας ώστε να επιτευχθεί στο έπακρο το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Έγινε επίδειξη της τεχνικής μπουκλαρίσματος με ηλεκτρικό ψαλίδι και πρέσας μαλλιών σημειώνοντας τα πλεονεκτήματα και τις διαφορές τους.
Οι σπουδαστές πλήρως ενημερωμένοι και ικανοποιημένοι, μυήθηκαν στα μυστικά της τεχνικής αποκομίζοντας γνώσεις κι εμπειρίες χρήσιμες για την μετέπειτα επαγγελματική πορεία τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου