Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Α΄ εξάμηνο του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας

Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Α΄ εξάμηνο του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» με εκπαιδευτή τον κ. Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο την Τρίτη 25.01.2022.
Οι δημιουργίες ήταν:
1) Χειροποίητα ζυμαρικά με ντομάτα σπανάκι παντζάρι και κουρκουμά
2) Ταλιατέλες (Tagliatelle) σοκολάτας με ξηρούς καρπούς
3) Ραβιόλια (Ravioli) με σπανάκι και τυριά
4) Παπαρδέλες (Pappardelles) με ντοματίνια και βασιλικό
5) Παπαρδέλες (Pappardelles) με λουκάνικο και μπρόκολο
6) Φαρφάλες (Farfalle) με λιαστή ντομάτα, μπρόκολο και αμύγδαλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου