Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Δ΄ εξάμηνο του Πειραματικού Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Τέχνη Μαγειρικής ΙV με τους εκπαιδευτές Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο & Πετρίδη Ανέστη τη Τρίτη 7.03.2023. «Παρασκευές από Μοσχαρίσια γλώσσα και Συκώτι».


Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Δ΄ εξάμηνο του Πειραματικού Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Τέχνη Μαγειρικής ΙV» με τους εκπαιδευτές Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο & Πετρίδη Ανέστη τη Τρίτη 7.03.2023.  

«Παρασκευές από Μοσχαρίσια γλώσσα και Συκώτι».

1)      Μοσχαρίσια Γλώσσα με σάλτσα ravigote

2)      Συκώτι Μοσχαρίσιο με σάλτσα βαλσάμικο και καραμελομένα πράσα.

3)      Γλώσσα Μοσχαρίσια με σάλτσα Πικάντ και χυλοπίτες

4)      Συκώτι Μοσχαρίσιο στην σχάρα με γαρνιτούρα Εσπανιόλ

5)      Γλώσσα Μοσχαρίσια με σάλτσα Σασέρ πάνω σε κρουτόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου