Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Δ΄ εξάμηνο του Πειραματικού Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Τέχνη Μαγειρικής IV» με τους εκπαιδευτές Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο & Πετρίδη Ανέστη τη Πέμπτη 23.02.2023

Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Δ΄ εξάμηνο του Πειραματικού Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Τέχνη Μαγειρικής IV» με τους εκπαιδευτές Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο & Πετρίδη Ανέστη τη Πέμπτη 23.02.2023. «Παρασκευές με κρέας μοσχάρι».
1) Μοσχαράκι στην γάστρα με δαμάσκηνα και κρασί (Κοκκύμελο) από το οινοποιείο Kappa Winery με πουρέ σέλινο ρίζας.
2) Μοσχαράκι (Bourguignon) με μανιτάρια μυρωδικά και κρασί Ξινόμαυρο από το οινοποιείο Kappa Winery.
3) Aspic με μοσχαράκι και λαχανικά .
4) Πικάντικο μοσχαράκι με καρύδα τη σάλτσα.
5) Μοσχαρίσια μπριζόλα με σάλτσα μαύρης μπύρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου