Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης -Αρχιμάγειρας (chef)" Γ΄ εξάμηνο του Πειραματικού Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Τέχνη Μαγειρικής ΙΙΙ» με τους εκπαιδευτές Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο & Πετρίδη Ανέστη τη Τρίτη 24.01.2023

Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης -Αρχιμάγειρας (chef)" Γ΄ εξάμηνο του Πειραματικού Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Τέχνη Μαγειρικής ΙΙΙ» με τους εκπαιδευτές Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο & Πετρίδη Ανέστη τη Τρίτη 24.01.2023.

Οι Παρασκευές με κιμά ήταν:
1) Μπιτόκ αλά ρους (Bitoque a la russe)
2) Μήλα γεμιστά με κιμά, κουκουνάρι, καρύδια και μυρωδικά.
3) Μπουρέκια γεμιστά με κιμά, φέτα τυρί και σάλτσα γιαουρτιού.
4) Τερίνα (Terrine) με κιμά ξηρούς καρπούς και μπέικον.
5) Λαχματζούν με πικάντικο κιμά.
6) Κεφτεδάκια με σάλτσα φέτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου