Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Γ΄ εξάμηνο του Πειραματικού Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Τέχνη Μαγειρικής ΙΙΙ» με εκπαιδευτές τους κ.κ. Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο & Πετρίδη Ανέστη την Τρίτη 13.12.2022

Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Γ΄ εξάμηνο του Πειραματικού Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Τέχνη Μαγειρικής ΙΙΙ» με εκπαιδευτές τους κ.κ. Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο & Πετρίδη Ανέστη την Τρίτη 13.12.2022.

Οι δημιουργίες «Αφιέρωμα στην Μεξικάνικη κουζίνα» ήταν:
1) Τάκος με πικάντικο κοτόπουλο και chili con carne
2) Τσούρος(Churros)
3) Καρβέλι ψητό γεμιστό με chili con carne και τσένταρ
4) Σαλάτα Μεξικάνικη σε φωλιά τορτίγιας και σάλτσα γιαουρτιού
5) Κεσαντίγιας με κοτόπουλο
6) Burritos με κοτόπουλο, πιπεριές και τσένταρ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου