Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Β΄ εξάμηνο του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας

Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Β΄ εξάμηνο του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Τέχνη Μαγειρικής ΙΙ» με εκπαιδευτή τον κ. Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο την Τρίτη 03.05.2022.

Οι δημιουργίες με «Παρασκευές Ζυμαρικών» ήταν:
1) Μακαρόνια Αλά Ελληνικά
2) Σπαγγέτι( Al Pesto )
3) Μακαρόνια Σισιλιέν
4) Λαζάνακια( Poutanesca
5) Μακαρόνια με παντζάρι Pesto και ξηρούς καρπούς
6) Λαζάνια au gratin με τυριά και λαχανικά
7) Σπαγγέτι (Agllio e olio)
8) Σπαγγέτι καρμπονάρα( spaghetti ala carbonara)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου