Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Β΄ εξάμηνο του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Τέχνη Μαγειρικής ΙΙ» με εκπαιδευτή τον κ. Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο την Τρίτη 10.05.2022.

 

Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Β΄ εξάμηνο του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Τέχνη Μαγειρικής ΙΙ» με εκπαιδευτή τον κ. Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο την Τρίτη 10.05.2022.
Οι δημιουργίες με «Παρασκευές ζυμαρικών #2» ήταν:
1) Σπαγγέτι με σπανάκι και λαχανικά
2) Rigatoni timpale με κιμά και τυριά
3) Μακαρόνια χονδρά με λουκάνικα και μυρωδικά
4) Τορτελίνια τέσσερα τυριά
5) Κανελόνια με φάρσα από τόνο και μυρωδικά σε λάδι δυόσμου
6) Κριθαρότο ολικής με λαχανικά και κατσικίσιο τυρί
7) Κριθαρότο ολικής με μανιτάρια και παρμεζάνα
8) Σπαγγέτι αλά κρεμ
9) Rigatoni πυραμίδα με σάλτσα τυριών και τραγανό μπέικον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου