Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Β΄ εξάμηνο του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Τέχνη Μαγειρικής ΙΙ» με εκπαιδευτή τον κ. Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο την Τρίτη 1.03.2022.
Οι δημιουργίες ήταν:
1) Χοιρινό ψαρονέφρι γεμιστό με δαμάσκηνα, βερίκοκα, καπνιστό Μετσόβου & σάλτσα από χαβιάρι ροδιού
2) Κοτόπουλο σοτέ με σάλτσα κρασιού, σπανάκι, γλασαρισμένα λαχανικά & φασολάκια σοτέ τυλιγμένα με μπέικον
3) Ψαρονέφρι γεμιστό με προσούτο σε σάλτσα μανιταριών με ντομάτα & μελιτζάνα αλά Προβενσάλ
4) Μπον φίλε(Bon fille) αροζε με σάλτσα από μανιτάρια & πουρέ από κουνουπίδι & γλασαρισμένα λαχανικά
5) RIB EYE αροζε με pepper sauce και πουρέ από μήλο
Οι δημιουργίες ήταν:
1) Χοιρινό ψαρονέφρι γεμιστό με δαμάσκηνα, βερίκοκα, καπνιστό Μετσόβου & σάλτσα από χαβιάρι ροδιού
2) Κοτόπουλο σοτέ με σάλτσα κρασιού, σπανάκι, γλασαρισμένα λαχανικά & φασολάκια σοτέ τυλιγμένα με μπέικον
3) Ψαρονέφρι γεμιστό με προσούτο σε σάλτσα μανιταριών με ντομάτα & μελιτζάνα αλά Προβενσάλ
4) Μπον φίλε(Bon fille) αροζε με σάλτσα από μανιτάρια & πουρέ από κουνουπίδι & γλασαρισμένα λαχανικά
5) RIB EYE αροζε με pepper sauce και πουρέ από μήλο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου