Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Α΄ εξάμηνο του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας

 

Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Α΄ εξάμηνο του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» με εκπαιδευτή τον κ. Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο την Τρίτη 1.02.2022
Οι δημιουργίες ήταν:
1) Κοτόπουλο με σάλτσα μανταρινιού & άγριο ρύζι
2) Κυδώνια γεμιστά με κιμά,, λουκάνικο, πλιγούρι, σταφίδες, κουκουνάρι, καρδιά & μυρωδικά
3) Κοτόπουλο σοτέ με κάσιους & πουρέ από παντζάρι
4) Μελιτζάνες γεμιστές με τας κεμπάπ και τριμμένα τυριά
5) Το κοτόπουλο με κάσιους, κάρυ & μέλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου