Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Β΄ εξάμηνο του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Τέχνη Μαγειρικής ΙΙ» με εκπαιδευτή τον κ. Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο την Τρίτη 22.02.2022

Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Β΄ εξάμηνο του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Τέχνη Μαγειρικής ΙΙ» με εκπαιδευτή τον κ. Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο την Τρίτη 22.02.2022.

Οι δημιουργίες ήταν:
1) Πέρκα σοτέ (sauté) σε στεφάνι σφολιάτας με σάλτσα σαφράν και μαστίχα Χίου
2) Ποπιέτα γλώσσας με λαχανικά, σάλτσα μπεαρνέζ και πουρέ αρακά
3) Πέρκα με κρούστα φουντουκιού, αμυγδάλου σάλτσα ολανδέζ και λάδι μαϊντανού
4) κοτόπουλο σοτέ με σάλτσα φέτας και πουρέ από μανιτάρια
5) Κοτόπουλο με σάλτσα εστραγκόν, πουρέ και παντζάρι αρωματισμένο

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου