Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Α΄ εξάμηνο του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας

Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Α΄ εξάμηνο του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» με εκπαιδευτή τον κ. Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο την Τρίτη 18.01.2022.

Οι δημιουργίες ήταν:

1) Χοιρινό με δαμάσκηνα & πορτοκάλι σε άγριο ρύζι

2) Χοιρινό με καραμελωμένα κυδώνια

3) Φιλέτο γλώσσας σε κρούστα μυρωδικών & φουντούκι με πουρέ σελινόριζας & λάδι μαϊντανού

4) Ρολά ψαριού γεμιστά με λαχανικά & σάλτσα κρασιού

1 σχόλιο: