Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Α΄ εξάμηνο του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» με εκπαιδευτή τον κ. Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο την Τρίτη 18.01.2022.
Οι δημιουργίες ήταν:
1) Χοιρινό με δαμάσκηνα & πορτοκάλι σε άγριο ρύζι
2) Χοιρινό με καραμελωμένα κυδώνια
3) Φιλέτο γλώσσας σε κρούστα μυρωδικών & φουντούκι με πουρέ σελινόριζας & λάδι μαϊντανού
4) Ρολά ψαριού γεμιστά με λαχανικά & σάλτσα κρασιού
Μπράβο στα παιδιά, φαίνονται πάρα πολύ ωραία όλα. 🍴😋
ΑπάντησηΔιαγραφή