Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Α΄ εξάμηνο του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Τέχνη Μαγειρικής Ι» με εκπαιδεύτρια την κα Στέλλα Σαμαρά την Παρασκευή 14.01.2022.
Οι δημιουργίες ήταν:
1) Πατάτες φούρνου γεμιστές με λαχανικά, ζαμπόν και τυρί συνοδευόμενες από ντιπ γιαουρτιού με λεμόνι, μέλι και αρωματικά βότανα
2) Πατάτες τσακιστές με πικάντικη μαγιονέζα αρωματισμένη από ξύσμα πορτοκαλιού και αρωματικά βότανα
3) Πατάτες ψητές με ζεστή σως από κρέμα γάλακτος, μουστάρδα και κρασί
4) Παστίτσιο παραδοσιακό
5) Μουσακάς παραδοσιακός
6) Μουσακάς vegan με πατάτες, μελιτζάνες και καραμελωμένα κρεμμύδια
Όλες οι παραπάνω παρασκευές είναι εμπνευσμένες κι εκτελεσμένες στο 100% από τους εκπαιδευόμενους μάγειρες του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας σε απόδειξη της μεγάλης προσπάθειας που έχει πραγματοποιηθεί αλλά και της μεγάλης αξίας των παιδιών. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά μου (Στέλλα Σαμαρά)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου