Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Α΄ εξάμηνο του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας

 

Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Α΄ εξάμηνο του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» με εκπαιδευτή τον κ. Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο την Τρίτη 11-01-2022.

Οι δημιουργίες ήταν:

1) Πηλιορείτικο Σπετσοφάι σε χωριάτικο καρβέλι με φέτα

2) Arancini τραχανά γεμιστά με χαλούμι, σάλτσα ντομάτας & θυμάρι

3) Μεγάλα ζυμαρικά κοχύλια γεμιστά με σύγκλινο και τυριά γκρατινέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου