Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Α΄ εξάμηνο του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» με εκπαιδευτή τον κ. Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο την Τρίτη 11-01-2022.
Οι δημιουργίες ήταν:
1) Πηλιορείτικο Σπετσοφάι σε χωριάτικο καρβέλι με φέτα
2) Arancini τραχανά γεμιστά με χαλούμι, σάλτσα ντομάτας & θυμάρι
3) Μεγάλα ζυμαρικά κοχύλια γεμιστά με σύγκλινο και τυριά γκρατινέ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου