Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Δημιουργίες των σπουδαστών του τμήματος "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Α΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» με εκπαιδευτή των κ. Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο


Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Α΄ εξάμηνο του Δημόσιου ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» με εκπαιδευτή τον κ. Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο την Τρίτη 7-12-2021.
Οι δημιουργίες ήταν:
1) Κοτόπουλο σοτε με σύκο και θυμάρι με άγριο ρύζι
2) Λιγκουίνι με γαρίδες και ούζο
3) Αγκινάρες αλά πολίτα
4) Κολοκυθάκια γεμιστά με πλιγούρι, μανιτάρια, κουκουνάρι, σταφίδες και σάλτσα λεμονιού











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου