Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Α΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» με εκπαιδευτή τον κ. Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο την Τρίτη 30-11-2021.
Οι δημιουργίες ήταν:
1) Τραχανότο με πουρέ παντζάρι και καπνιστό χοιρινό
2) Καλαμάρι σοτέ με αρωματική φάβα & σος λιαστής ντομάτας
3) Φιλέτο τσιπούρας πάνε με πουρέ από αχλάδι και πορτοκάλι με ψητή μελιτζάνα
4) Κανελόνια gourmet με τυριά & σάλτσα βασιλικού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου