Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Α΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» με εκπαιδευτή τον κ. Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο την Τρίτη 23-11-2021.
Οι δημιουργίες ήταν:
1) Γλώσσα φιλέτο α λα Μενιέρ (Meunière «με τον τρόπο της μυλωνούς»)
2) Γαρίδες σε Κανταΐφι με σάλτσα σαγανάκι
3) Τραγανό Μιλφέιγ με τυριά
4) Φωλιές κανταΐφι με τυριά
5) Κανελόνια με φάρσα από μπακαλιάρο & σάλτσα πιπεριάς
1) Γλώσσα φιλέτο α λα Μενιέρ (Meunière «με τον τρόπο της μυλωνούς»)
2) Γαρίδες σε Κανταΐφι με σάλτσα σαγανάκι
3) Τραγανό Μιλφέιγ με τυριά
4) Φωλιές κανταΐφι με τυριά
5) Κανελόνια με φάρσα από μπακαλιάρο & σάλτσα πιπεριάς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου