Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Δημιουργίες των σπουδαστών του τμήματος "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Α΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα»

Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Α΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» με εκπαιδευτή τον κ. Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο την Τρίτη 23-11-2021.

Οι δημιουργίες ήταν:
1) Γλώσσα φιλέτο α λα Μενιέρ (Meunière «με τον τρόπο της μυλωνούς»)
2) Γαρίδες σε Κανταΐφι με σάλτσα σαγανάκι
3) Τραγανό Μιλφέιγ με τυριά
4) Φωλιές κανταΐφι με τυριά
5) Κανελόνια με φάρσα από μπακαλιάρο & σάλτσα πιπεριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου