Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής
Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Α΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό
μάθημα «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» με εκπαιδευτή τον κ. Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο
την Τρίτη 16-11-2021
Οι δημιουργίες ήταν:
1)
Wellington με ψαρονέφρι
2)
Μιλφέιγ με μους λευκών τυριών & Πέστο λιαστής
ντομάτας
3)
Μπαλοτίνα (ballotine) κοτόπουλο με καπνιστό μπέικον, κρέμα καρότου & κουλί
(coulis) φρούτα του δάσους
4)
Ψαρονέφρι σοτέ (sauté) με πουρέ σελινόριζας &
ξινόμηλο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου