Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Δημιουργίες των σπουδαστών του τμήματος "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Α΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» με εκπαιδευτή τον κ. Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο την Τρίτη 16-11-2021

 
Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Α΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» με εκπαιδευτή τον κ. Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο την Τρίτη 16-11-2021

Οι δημιουργίες ήταν:

1)     Wellington με ψαρονέφρι

2)     Μιλφέιγ με μους λευκών τυριών & Πέστο λιαστής ντομάτας

3)     Μπαλοτίνα (ballotine) κοτόπουλο με καπνιστό μπέικον, κρέμα καρότου & κουλί (coulis) φρούτα του δάσους

4)     Ψαρονέφρι σοτέ (sauté) με πουρέ σελινόριζας & ξινόμηλο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου