Στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος "Ζαχαροπλαστική Τέχνη" που πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο «Τεχνολογίας Τροφίμων» με τους εκπαιδευτές Γεωργία Πέτσιου & Δημήτρη Θεοδοσιάδη την Παρασκευή 30-10-2020 οι σπουδαστές της ειδικότητας "Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής" Γ΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας παρουσίασαν τις δημιουργίες τους: Γαλλική & Ελβετική Μαρέγκα (μπεζέδες) με κρέμα & μους καραμέλας.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου