Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Γ΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα»

 

Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Δ΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» με εκπαιδευτές τους Καμπάκο Σπυρίδων & Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο με θέμα «Ορεκτικά» την Τρίτη 20-10-2020.

Οι δημιουργίες ήταν:

1) Φιλέτο Κοτόπουλο a la meniere

2)
Bouchées à la Reine (Vol au Vent) ζεστά ορεκτικά

3)
Αλμυρό Millefeuille κοτόπουλο με mousse τραχανά & πίκλες φλούδες αγγουριού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου