Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Δ΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» με εκπαιδευτές τους Καμπάκο Σπυρίδων & Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο με θέμα «Ορεκτικά» την Τρίτη 20-10-2020.
1) Φιλέτο Κοτόπουλο a la meniere
2) Bouchées à la Reine (Vol au Vent) ζεστά ορεκτικά
3) Αλμυρό Millefeuille κοτόπουλο με mousse τραχανά & πίκλες φλούδες αγγουριού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου