Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Δημιουργίες των σπουδαστών του τμήματος "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Γ΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα»: Ορεκτικά 2

 Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Δ΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» με εκπαιδευτές τους Καμπάκο Σπυρίδων & Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο με θέμα «Ορεκτικά» την Τρίτη 27-10-2020. 

Οι δημιουργίες ήταν:

1) Γκασπάτσο (Gazpacho) κρύα σούπα
2) Κανελόνι με υλικά από χωριάτικη σαλάτα με Βινεγκρέτ ροδιού
3) Σουδάκια αλμυρά με τόνο, με φάρσες από ροκφόρ κρέμα τυριού & αρωματικά βότανα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου