Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Δ΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» με εκπαιδευτές τους Καμπάκο Σπυρίδων & Ιωακειμίδη Κωνσταντίνο με θέμα «Ορεκτικά» την Τρίτη 27-10-2020. Οι δημιουργίες ήταν:
1) Γκασπάτσο (Gazpacho) κρύα σούπα
2) Κανελόνι με υλικά από χωριάτικη σαλάτα με Βινεγκρέτ ροδιού
3) Σουδάκια αλμυρά με τόνο, με φάρσες από ροκφόρ κρέμα τυριού & αρωματικά βότανα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου