Στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος "Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα" που πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο «Τεχνολογίας Τροφίμων» με τους εκπαιδευτές Γεωργία Πέτσιου & Ηλία Ηλιόπουλο την Δευτέρα 26-10-2020 οι σπουδαστές της ειδικότητας "Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής" Γ΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας παρουσίασαν τις δημιουργίες τους: Στρούντελ μηλόπιτα με σάλτσα καραμέλας.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου