Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Δημιουργίες των σπουδαστών του τμήματος "Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής" Γ΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα»: Στρούντελ μηλόπιτα με σάλτσα καραμέλας

 

Στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος "Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα" που πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο «Τεχνολογίας Τροφίμων» με τους εκπαιδευτές Γεωργία Πέτσιου & Ηλία Ηλιόπουλο την Δευτέρα 26-10-2020 οι σπουδαστές της ειδικότητας "Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής" Γ΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας παρουσίασαν τις δημιουργίες τους: Στρούντελ μηλόπιτα με σάλτσα καραμέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου