Στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος "Αρτοποιητική Τέχνη" που πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο «Τεχνολογίας Τροφίμων» με τους εκπαιδευτές Δημήτρη Θεοδοσιάδη & Ηλία Ηλιόπουλο την Τετάρτη 21-10-2020 οι σπουδαστές της ειδικότητας "Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής" Γ΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας παρουσίασαν τις δημιουργίες τους: Πιροσκί με τυρί, πιπεριά & ρίγανη, Πιροσκί με πραλίνα, Ελιόψωμα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου