Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου 2020, από τις 7:00 μ.μ. η «Συνάντηση Γεύσεων» που διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας. Μέλη και φίλοι της Ε.Λ.Π. Νάουσας σε συνεργασία με το ΙΕΚ Βέροιας (τμήμα Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής) και την Αέναη γη ετοίμασαν γευστικότατα εδέσματα για τους παρευρισκόμενους, ενώ φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η ποντιακή ορχήστρα και οι χοροί. 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου 2020, από τις 7:00 μ.μ. η «Συνάντηση Γεύσεων» που διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας. 

Μέλη και φίλοι της Ε.Λ.Π. Νάουσας σε συνεργασία με το ΙΕΚ Βέροιας (τμήμα Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής) και την Αέναη γη ετοίμασαν γευστικότατα εδέσματα για τους παρευρισκόμενους, ενώ φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η ποντιακή ορχήστρα και οι χοροί.



1 σχόλιο:

  1. If you're trying to burn fat then you certainly have to jump on this totally brand new tailor-made keto plan.

    To create this service, certified nutritionists, fitness couches, and chefs joined together to develop keto meal plans that are effective, convenient, economically-efficient, and fun.

    Since their launch in January 2019, 1000's of clients have already completely transformed their figure and health with the benefits a proper keto plan can offer.

    Speaking of benefits; clicking this link, you'll discover eight scientifically-certified ones provided by the keto plan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή