Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών του τμήματος "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Α΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος «Τέχνη Μαγειρικής Ι»

Στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος "Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα" την Τετάρτη 6-11-2019 οι σπουδαστές της ειδικότητας "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)Α΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους Καμπάκου Σπύρου & Χαραντώνη Ευαγγελίας, παρουσίασαν τις πρώτες δημιουργίες τους: 
  • Μπλάνκετ κοτόπουλο με πατάτες και καρότα παριζιέν
  • Φρικασέ (μαρούλι σπανάκι) κοτόπουλο με βελούδινη σάλτσα αυγολέμονο
  • Ουκρανέζικη σούπα Borscht











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου