- Μπλάνκετ κοτόπουλο με
πατάτες και καρότα παριζιέν
- Φρικασέ (μαρούλι σπανάκι) κοτόπουλο με βελούδινη σάλτσα αυγολέμονο
- Ουκρανέζικη σούπα Borscht
Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019
Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών του τμήματος "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Α΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος «Τέχνη Μαγειρικής Ι»
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου