Στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος "Τέχνη Μαγειρικής Ι" την Πέμπτη 31-10-2019 οι σπουδαστές της ειδικότητας "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Α΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους Κελεσίδη Γιάννη & Σαμαρά Στέλλας, παρουσίασαν τις πρώτες δημιουργίες τους:
- Parmentier - Σούπα δεμένη με βάση τον πουρέ πατάτας
- Saint Germain - Σούπα δεμένη με βάση τον πουρέ μπιζελιών
- Σούπα Μινεστρόνε με φλίδες παρμεζάνας και κρουτόν
- Σαλάτα Touyann με τσιπς μπέικον και κρουτόν
- Halloween δημιουργίες για τους μικρούς μας φίλους. Μοσχάρι «ελιά» κοκκινιστό με τσιπς πατάτας και φρέσκου θυμαριού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου