Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Α΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας στο Εργαστηριακό μάθημα «Τέχνη Μαγειρικής Ι»

Στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος "Τέχνη Μαγειρικής Ι" την Πέμπτη 31-10-2019 οι σπουδαστές της ειδικότητας "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Α΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους Κελεσίδη Γιάννη & Σαμαρά Στέλλας, παρουσίασαν τις πρώτες δημιουργίες τους: 
  • Parmentier - Σούπα δεμένη με βάση τον πουρέ πατάτας
  • Saint Germain - Σούπα δεμένη με βάση τον πουρέ μπιζελιών
  • Σούπα Μινεστρόνε με φλίδες παρμεζάνας και κρουτόν
  • Σαλάτα Touyann με τσιπς μπέικον και κρουτόν
  • Halloween δημιουργίες για τους μικρούς μας φίλους. Μοσχάρι «ελιά» κοκκινιστό με τσιπς πατάτας και φρέσκου θυμαριού.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου