Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Συμμετοχή του ΙΕΚ Βέροιας στο 4o Φεστιβάλ Ροδάκινου Βέροιας

Οι σπουδαστές της ειδικότητας "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Δ΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας θα συμμετέχουν στο 4o Φεστιβάλ Ροδάκινου Βέροιας στη "Γιορτή Γαστρονομίας" πάρκο Ελιάς, Κυριακή 9 Ιουνίου 19.00-21.00) .

To ΔΙΕΚ Βέροιας σε συνεργασία με τις πρότυπες ιχθυοκαλλιέργειες Fish Farm του Δημήτρη Κελεσίδη, ετοιμάζουν ένα τολμηρό γαστρονομικό ταξίδι στο 4ο Φεστιβάλ Ροδάκινου!

Πράσινη σαλάτα με ψητό ροδάκινο και φιλέτο ψητής πέστροφας, μαριναρισμένη σε σάλτσα εσπεριδοειδών
Μια συνταγή που μέσα της κρύβει όλες τις γεύσεις της Ημαθίας. Ροδάκινο από το κάμπο της Βέροιας, πέστροφα από τις πηγές Μαυρονερίου, βότανα από το όρος Βέρμιο και παραδοσιακό μπάτσο από την Νάουσα.

Ελάτε να δοκιμάσετε, το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουνίου στο πάρκο Ελιάς! 
Από τις 19:00 – 21:00 Κερνάμε λιχουδιές ροδάκινο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου