Παρουσιάσθηκαν οι παρακάτω ενότητες:
-Απεικόνιση φαγητού (ιστορία)
-Φωτογράφηση πιάτου
-Η έννοια του food styling
-Φωτογράφιση φαγητού με κινητό
-Επαγγελματικό set up φωτογράφησης
Το Σεμινάριο παρακολούθησαν οι σπουδαστές των τμημάτων "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Δ΄ εξάμηνο και "Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας" Β΄ & Δ΄ εξάμηνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου