Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Παρουσίαση Μοναστηριακών Συνταγών από τους σπουδαστές της ειδικότητας "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Δ΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας.

Παρουσίαση Μοναστηριακών Συνταγών από τους σπουδαστές της ειδικότητας "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef)" Δ΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας, την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 στις 5 μ.μ. – 8 μ.μ.

Η αγιορείτικη κουζίνα είναι αξιολογότατη, λιτή, νόστιμη, με συνταγές ωφέλιμες για την υγεία. Βασίζεται στα λαχανικά, τα όσπρια και ότι προσφέρει η θάλασσα που περιβάλλει το Άγιο Όρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου