Οι σπουδαστές του τμήματος "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)" Γ΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας πραγματοποίησαν με πρωτοβουλία των εκπαιδευτών Ιωακειμίδη Κωνσταντίνου και Τσίτση Ελένης Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην εταιρία ΜΚ Εμπορία Κρεάτων (Τυποποιητήριο - Πρατήριο Κρεάτων Ανδρέας Κωσταβάρας) στη Στενήμαχο Νάουσας (έναντι εργ. Βαρβαρέσου), στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος "Τεμαχισμός Κρεάτων Ι" την Τρίτη 20 Νοεμβρίου.
Ο υπεύθυνος κύριος Κώστας Κωσταβαρας ενημέρωσε τους σπουδαστές για τον τεμαχισμό του χοιρινού κρέατος. Οι εκπαιδευτές και ο κ. Κώστας Κωσταβαρας απάντησαν στις απορίες των μαθητών.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj0GhPJZsdyvl7XE34-UZsytel6m36u-_iZonJn-IQTx3x4Zc5IpAR8UqO6GL5hMBqJLIxUbovwAE6VYa3HqJVJDN6bMq0y71k2dDHoqEs-pKeGMeNKEeafXPZovEpq2cox4PmBDUhUjhKS/s640/IMG_20181120_180834.jpg)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου