Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Το τμήμα "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)" του ΙΕΚ Βέροιας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στην εταιρία ΜΚ Εμπορία Κρεάτων

Οι σπουδαστές του τμήματος "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)" Γ΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας πραγματοποίησαν με πρωτοβουλία των εκπαιδευτών Ιωακειμίδη Κωνσταντίνου και Τσίτση Ελένης Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην εταιρία ΜΚ Εμπορία Κρεάτων (Τυποποιητήριο - Πρατήριο Κρεάτων Ανδρέας Κωσταβάρας) στη Στενήμαχο Νάουσας (έναντι εργ. Βαρβαρέσου), στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος "Τεμαχισμός Κρεάτων Ι" την Τρίτη 20 Νοεμβρίου.

Ο υπεύθυνος κύριος Κώστας Κωσταβαρας ενημέρωσε τους σπουδαστές για τον τεμαχισμό του χοιρινού κρέατος. Οι εκπαιδευτές και ο κ. Κώστας Κωσταβαρας απάντησαν στις απορίες των μαθητών.




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου