Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Το τμήμα "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)" του ΙΕΚ Βέροιας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο κρεοπωλείο Butcher Shop


Οι σπουδαστές του τμήματος "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)" Γ΄ εξάμηνο του ΙΕΚ Βέροιας πραγματοποίησαν με πρωτοβουλία των εκπαιδευτών Ιωακειμίδη Κωνσταντίνου και Τσίτση Ελένης Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο κρεοπωλείο Butcher Shop στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος "Τεμαχισμός Κρεάτων Ι". Ο υπεύθυνος της επιχείρησης, κρεοτέχνης Μιχάλης Τουτουντζίδης ενημέρωσε τους σπουδαστές για τον τρόπο που γίνεται ο τεμαχισμός των κρεάτων.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μιχάλη Τουτουντζίδη για την φιλοξενία, την ξενάγηση και την ενημέρωση που έκανε στους σπουδαστές για τον τεμαχισμό κρεάτων.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου